Hidoasa clasei

Autor : Ramona Carcota
Ramona Carcota
292 Vizualizari
La școală, colegii se împart în două categorii: ăia populari și loserii. În clasele 5-8 eu făceam parte din a doua categorie. Din când în când puteam comunica și cu cei din prima categorie, atunci când îmi făceam tema și ei veneau să o copieze. Deobicei nu îmi făceam tema, așa ca rare erau momentele cînd mă bucuram de compania acestora, de un cuvânt de-al lor gen: “Dă-mi bă tema, că te sparg! ” sau de gestul sprâncenii ridicate pline de aroganță urmată de: ”Ia-ți caietul că mă infectezi” De bine de rău, am fost o norocoasă față de gașca mea de loseri care primeau din partea celor populari hârtii în cap, bătaie la ordinea zilei și scuipături. Pe mine mă ignorau pur și simplu, rar luam bătaie. Odata am luat bătaie că am fost singura din clasa care a luat la istorie nota 7, timp în care restul au luat: 2, 3 și 4.
Însă spre surprinderea mea, cînd una din colege (din gașca popularilor, evident) a venit să mă bată, un alt coleg (din aceeași gașcă) mi-a sărit în apărare. Ei...și atunci a belit-o! Toată clasa a început să facă mișto de el cum că s-ar fi îndrăgostit de mine, iar eu eram impresionată până la lacrimi de gestul lui Făt Frumos care a venit pe cal alb să mă salveze. Începuse chiar să se mute în aceeași bancă cu mine, vorbeam mereu în timpul orelor vrute și nevrute, rîdeam împreună, era ceva extraordinar! Un băiat mă plăcea! Deci nu mai eram Urâta clasei! Hidoasa clasei! Mă plăcea cineva! Eram așa de fericită...asta până când o colegă mi-a spulberat pe loc toate speranțele de a crede despre mine că nu sunt chiar așa hidoasă: ” Măi, X stă cu tine în bancă la misto, știe toată clasa. Își bate joc de tine. Știe că îți place de el și râde de tine cu restul clasei.”
Însă acum, la 20 de ani hidoasa clasei îl vede pe X pe stradă și se întreabă: ” De ratatul ăsta mi-a plăcut mie? Nu se pooooooooateeeeee!!!! ”
Posteaza comentariu
Creatii ale aceluiasi autor
Sponsori