Din lumea povestilor H si G

Autor : Daniyela.82
Daniyela.82
142 Vizualizari
Privind acum unele povesti realizez ca lumea era cruda si acolo, o mama vitrega psihopata, ca sa si umple ea stomacul prefera sa trimita doua vieti nevinovate talelei in padure, adica moarte sigura, ori de foame, ori de fiare amestecata cu spaima. Sotul un tolomac asculta debitatiile bolnavei psihice si chiar planul. Copii lihniti de foame, trezi asculta palavrageala nebunei si si-au luat masurile lor de siguranta, dupa gandirea lor, pietricele in buzunare. Mama vitrega incepe misiunea criminala dis de dimineata, alaturi de tolomac. Copiii dupa o noapte destul de grea in padure, singuri reusesc dimineata sa ia urma pietricelor si sa se intoarca acasa. Asa ca bolnava psihica e terminata cand ii vede si il bate iar la cap pe tolomac, sa - i duca mai departe in padure, de cu seara incuie copii in camera.Ia copiii la rasaritul soarelui ca sa- i abandoneze in padure.Neavand pietricel H imprastie in urma frimituri de paine.Le face foc si lasa copiii, din nou trauma, abandon.Bietii de ei incearca la lumina lunei sa dea de urma frimiturilor de paine dar nici de urma de ele, au ratacit zadarnic pana au adormit la un bustean. Au pornit saracutii prin padure sa iasa, sa ajunga iar acasa dar nici vorba, trei zile de ratacire.
Vrajiti de cantecul unei pasari, au mers dupa ea si ce au dat de o casa de vis, paine, cozonac si zahar. Nu era halucinatie din pricina foamei ci realitate. A inceput ospatul, mancand din casa pana cand o batrana suspect de prietenoasa ii pofteste inauntru.Copiii ar trebui sa stie ca nu au ce cauta intr-o casa straina sau sa asculte de o persoana necunoscuta. Din nefericire copiii abandonati, infometati uita aceste reguli si intra, innopteaza acolo. De unde sa stie ca batrana era o canibala, vrajitoare gurmanda de carne de copil.Adica un scenariu de groaza unde o minte normala nu concepe asa ceva. Dimineata babeta alta bolnava psihic baga pe H in cusca si obliga pe sora lui sa-l hraneasca ca sa-l ingrase, spunandu-i clar in fata ca vrea sa-l manance implinit, de parca era vorba de porc.
G surioara, e necajita, plange, marcata de evenimente dar se supune, hraneste pe fratele ei. Babeta sta prost cu vederea si nu baga de seama ca atunci la controlul ingrasatului e fraierita de baiat, printr-un oscior varat printre gratii.
Dupa o luna babeta isi pierde rabdarea si vrea ospat, pune pe G sa care apa pentru a-l fierbe pe bietul baiat. Surioara isi striga disperarea si cere ajutor lui Dumnezeu, ceea ce i-a luminat mintea, ca sa nu se piarda cu firea si sa i-o coaca babornitei, firesc in legitima aparare. A doua zi vrajitoarea canibala obliga pe G sa inceapa pregatirile, vrand chiar sa o manance si pe ea. Saracuta i -a slujit, a ascultat-o si acum sa devina fel de mancare! E indemnata sa incerce cuptorul, G face un rol de zile mari, de prostanaca, ca nu stie, ca asa, ca pe dincolo. Vrajitoarea sta prost cu rabdare, face o demonstratie si baga capul ca sa-i arate fetei. G baga forta si impinge pe babeta la super caldurica, se coace pana la cenusa. Fuge la H, il scapa, dau fuga in casa si sa zicem ca pentru tot chinul indurat, spaima de a fi mancati si -au luat obiecte de valoare, despagubiri morale.Reusesc cu ajutorul unei rațe sa treaca apa, sa ajunga acasa. Si sa vezi veste: Soc, Soc a murita mama vitrega!
Cu ajutorul nestematelor si - au asigurat un trai prosper, fara grija zilei de maine, fara escapade in padure sau in case de babete canibale, doar fericire si bucurie.
Posteaza comentariu
Sponsori