Interviu partea 1

Autor : Daniyela.82
Daniyela.82
213 Vizualizari
Dupa zeci si zeci de depuneri de cv uri pe internet, pe mai multe site uri de joburi, care mai de care sau nu, primesc telefonul de inteviu.
Eu: Eeeee, in sfarsit!!! Activez Gps- ul, locatia si alaturi de busola mea electronica, smartphoneul pornesc in cautarea adresei.Plec devreme, ca sa ajung la timp, sa fiu punctuala, sa dau dovada de seriozitate. Deobicei nu ma iau dupa simtul meu de orientare pentru ca asa m- am ratacit adesea.Stiam zona dar nebazandu-ma pe mine, las smartphoneul sa ma ghideze si asa am ocolit de mi s-a acriit, noroc ca merg repede. E o zona de case, ajung la adresa, la timp, la țanc, un gard inalt, betonat, usa metalica, dau telefon ca asa a ramas. Vine o doamna, ceva mai tanara ca mine, ceva m coafata ca mine dar tot ochelarista ca si mine.Ne salutam, facem cunostinta, ma conduce, e o fabrica- depozit de suplimente alimentare. Incepe sa-mi explice indatoririle ca viitor operator de productie, nu mi se pare ceva imposibil de facut, de invatat. Pare in regula, in sinea mea, deja ma gandeam, aproape de casa, program 8-16: 30, e chiar bine. Dar continuua salariul net 1400 ron, plus bonuri de masa in valoare de 200 ron, incep sa ma dezumflu, entuziasmul incepe sa se destrame. Sa nu ma pripesc.
Eu: exista oportunitati de avansare, de marire de salariu? Sa se vada ca am interes atat de invatat dar si de apreciere financiara si nu invers.
Incepe si dumneaiei sa faca grimase, nu am cum sa astept marire de salariu dupa 3 luni si ce inteleg prin marire de salariu.
Eu in gand: Asa am pațit-o si la fabrica unde am lucrat, dupa aproape doi am capatat 100 ron marire.
Doamna imi spune ca salariul e confidential, ca poate creste la unii, la altii nu, depinzand de ce mana de ajutor ofer colegelor, cat de saritoare voi fi!
Eu: tot in gand, daca sunt operator pe masina semiautomata, unde asigur umplere cu materia prima, cantarirea capsulelor dupa umplere si restul activitatilor legate de utilaj si de obtinerea capsulelor umplute, cum ma fac remarcata si in alte directii? Hmmm!
Am intrebat de concediu, zile libere pac raspunsul, am intrebat de program, pac raspunsul, am intrebat de prime, cica sunt cam micuțe, simbolice, sub 100 ron, cred ca e un tipar de zgarcenie la fabricile astea, am intrebat de colectiv apoi pauza, pauza si aduc in discutie experienta mea nefericita de la fostul loc de munca, tot in domeniu, asa aflu ca voi lucra numai cu femei, acum ca sunt 2-4 femei sau mai multe femei, ce conteaza, conflictul poate aparea.
Eu: asta ma consoleaza, suna cam prost!
Dar orice problema se rezolva la dna director.
Eu: in gand sunt pe picior de plecare, aici nu e de mine, parca se repeta istoria.
Daca e in regula voi incepe treaba saptamana viitoare, ma anunta, daca dna director vrea sa ma cunoasca, mai vin la o intrevedere.
Eu: da, da, sa credeti voi ca mai apar pe aici, tot in gand.
Doamna se ridica, la fel si eu, asa aproape de usa mai primesc cateva intrebari: "Casatorita? Copii aveti? "
Apoi la iesire, ne strangem mainile in acea zi de joi, de la revedere.
Marti dupa doua apeluri "ratate" avand in vedere aglomeratia din troleibuz, datorita inceperii scolilor, (eu am prins totusi un loc), trimit sms, nu ajung, ma duc deja la un alt interviu.Raspuns: daca ma razgandesc, dna director vrea miercuri sa ma cunoasca.Dar dupa atatea non Conditii, non Avansare, non marire salariu, non prime, colectiv, nu ma vad repetand istoria
Asa ca alt interviu...
Posteaza comentariu
Sponsori