Interviu partea a 2- a

Autor : Daniyela.82
Daniyela.82
159 Vizualizari
Inca un interviu, inca o speranta de angajare! Am interviu la Pipera acolo unde musoroaiele de corporatisti sunt si unde credeam ca voi avea si eu un loc.Pac tramvai, pac metrou si activam busola electronica. Din nefericire cladirile erau pe litere, asa ca am facut rondul de vreo doua ori, am intrebat si la receptie si nici urma de firma cautata. Inaintez cu viteza, tot cu speranta. Vad sigla firmei: Eeei, am gasit. Nu m conteaza frigul, ploaia, am ajuns! Pt cineva cu orientare deficitara a ajunge la destinatie e o realizare! Intru, receptie, paza, carduri, intreb, ma duc la lift, lume aranjata.Un etaj, doua urc, m urca, ascult si franturi de conversatie elevata.Dar am invatat totusi ca uneori aparentele sunt doar aparente nu expun intregul.
Ce mai incolo si incoace, a venit tipa nu stiu ce tip de manager, ca aici cam asa e randuiala. Mai tanara ca mine, slabuța si destul de racita.A venit cu o copie dupa cv ul meu si incep intrebarile, de ce nu m am angajat pana acum, de ce am plecat, pai nu am plecat, s a desfiintat, m a intrebat de fostele locuri de munca, ce n a mers acolo, atatea de ce uri, atatea notite, cum sunt, de ce sunt asa, aproape o ora cu???, ca sa cheme team manager, alta tipa, aranjata, incepe si ea cu intrebarile, aceleasi de ce uri, ce tip de om sunt, in total am stat o ora jumatate.Si la final dupa atatea dezvaluiri, zgarmari despre mine, despre aia, despre cealalta, de ce asa, de ce nu, de ce da, intreb si eu ce ofera, ce beneficii. Da am fost interviata, chestionata ca sa aflu si beneficiile: Salariu fix si bonuri de masa, de 15 ron bonul. Tipele vor da raportul managerului, in functie de abilitatile MameiOmida Managerul Big sef face oferta sau imi da Reject.
Am primit joi Mailul, Nu corespund, dupa o ora si jumatate, nu am corespuns.Dezamagita, pff, pfff! Dar vor sa ma tina in baza de date in caz daca vor aparea oportunitati care sa corespunda abilitatilor mele si mai este un link, unde sa dau nota interviului.
Da, da am raspuns, am dat Delete la tot mailul, la ce bun toate astea? Small fraierici interviata, adica eu am sters mesajul.Eu am spus ca nu vreau minim pe economie cu bonuri, cheltuiesc in primul rand pe ambele abonamente. Firma avea recenzii negative pe net, tipa prima scarț manager, mi a zis ca sunt recenziile datornicilor ca sunt suparati pe ei. Mda asa ca experienta in arhivare, activitatile similare nu m au ajutat sa obtin jobul, am pierdut timpul ca sa mi dau o parere la cum a decurs interviul. Nu stiu daca ei sau eu am cantat la frunza, marturisiri fara sens, baloane de sapun sparte in aer! Am plecat de acolo, burdușita la cap cu atatea de ce uri! De ce...
Posteaza comentariu
Sponsori