Oare?

Autor : Alexandra
Alexandra
338 Vizualizari
Oare? Ce întrebare retorică atât de bună, dar ce se întâmplă atunci când devine rutina de zi cu zi, ce o auzi mereu în gând....Oare?

Oare sunt urâtă?

M am săturat de această imperfectiune perfectă ce mă face un fluture perfect aflat intr o metamorfoză imperfectă. Acest OARE, oare se gândește cum mă pune in dificultate zi de zi cu zi. M am săturat de această metamorfoză încă prematură, dar care durează o vesnicie. M am săturat de acele semințe urâte aflate în centrul unei flori frumoase, unde un fluture metamorfozează, dar floarea moare pe zi ce trece căci lângă ea sunt doar flori cu seminte perfecte ce se bucură de perfecțiune și care nu trebuie să-și ascundă semințele sub tone de polen, înainte ca albinele să vină dimineața după nectar. Cel mai dureros lucru e că și cu tone de polen imperfectele seminte se văd și sunt mai urâte ca niciodata, cu o sămânță cât o petală aflată în partea stângă a feții brăzdate de alte semințe imperfecte, ale unei flori perfecte, dar totusi atât de imperfecte. O floare ce încredere nu mai are in a crede ca vreodată poate fi floarea de alta dată, cu seminte perfecte fără straturi de polen. Din păcate, această floare, stă mereu și se gândește, cât de urâtă e pe lângă celelalte flori atât de imperfecte, dar perfecte din cauza semințelor perfecte.

Dar spre final după, metamorfoză fluturelui să speram ca perfecta floare imperfectă, se transformă în perfectul fluture și totul a fost o perioadă de trecere de la un nivel la altul și anume dintre copilărie și maturitate, numindu-se pubertate.
Posteaza comentariu
Creatii ale aceluiasi autor
Sponsori