Convertirea mamei mele de Pastile Hategane ale lui 1998

Autor : Const Felix
 
350 Vizualizari
Convertirea mamei mele de Pastile Hategane ale lui 1998

F,
2021 23 X

Mama mea Valeria Const. pana in anul 1998 nu a fost niciodata o mare religioasa, mai degraba orice altceva, dar nu crestina. De fapt dupa ce obiectase din 1986 si 1987 pana dupaRevolutie ca nu are voie sa mearga, dupa Revolutie a inceput sa fie preocupata de gradina, ketchup si seriale tv, Familia Guldenburg, Ewing, Santa Barbara si Batistuta; in timp ce eu prooroc profet ziua intai. Dupa ce am chemat-o pana in 1995 la 13 ani si mai mult mi-aspus sa nu mai merg nici pe Dealurile Imadurite nici la Biserica, pentru ca sunt pentru prosti, ci sa stau acasa si sa invat, si sa nu ma mai uit nici la desene, muzica, filme, seriale si nici sa citesc extrascolar, - am conchis la un moment dat ca daca acum la bine si cu un copil bun nu vrea sa Creada poate va vrea cand viata o va face sa nu mai aiba un copil asa bun.
In 1996 a inceput Gluma in Camera 3 Decebal Deva, in 1997 toamna in care pe Strada Internatului Decebalulu de La Calul Balan pus pe Cafeneaua Internatului si apoi pe singur si orb pe Strada Politiei unde m-a gasit ProfadeSport, am ajuns in comaalcolica la Urgentadupe trei halbe de Timisoreana Pilsen cu 100 de Vodca de Arad trotil per halba, pariu pentru un sandvis pe zi cu unu Magda Claudiu coleg navetist din Simeria care avea sa fie dat afara - diriginta Bulc Adriana, sotie de ceferist - de Romana - voind sa ma trimita si pe mine acasa la Hateg din motive chiaroscure -, sau dupa am strans- de gat si ea a concluzionat: -Esti nebun! - si apoi a facut niste cozonaci de Pastile 1998 facand si atata galagie cu ei incat i i-am calcat in picioare. Si apoi a inceput sa planga si a stat pe fotoliul din fata usii bucatariei si a zis:
-De ce? De ce?!
Dupa care s-a dus la BIserica noastra s-a pus pe ultima banca la muieri si a intrat in Viata vecinica, inluminandu-se pentru restul vietii, murind acum 10 ani in Noaptea de 20-21 Julie 2011, 23, 45 la fel cum se nascuse, 23, 10 sau 24, 10 1947 Noiembrie21-22 - intre nopti.
Toti batranii crstinismului nostru au conchis ca Mama avea nevoie de Mantuirea rautatii mele. Și oamenii erau crunt apăsați de ciumă și mureau de molimă și au venit la văzătorul Felix al Mariei fiul Valeriei ortodoxa pe vremea a doua a marelui leguitor Iohannis din România și în vis i-au spus de două ori:
-Ce putem noi să facem și cum putem fi mântuiți când molima bate în țară și Copiii ne mor de ciume. Chiar și Maria nu e decât un porțelan fără ajutor care nu ne poete ajuta.
Și Felix văcând tristețea surorilor de caritate care îl întrebau și îi cereau ajutor spuse celei de-a doua, celei mari, celei mai bune la trezire cuvântul Domnului, a spus cuvântul din partea Domnului, cuvântul care venea de la Domnul nu de la el și pe care î-i puse domnul în creier ca pe o sămânță, ca pe o boabă de grâu și ca pe o boabă de porumb:
-Ați putea să vă rugați. Amin.

Felix glossand despre cei 1000 de ani ai Maghiariei Europeene...

Crearea Statului Ungariei dupa moartea lui Gelu Romanul si dupa Regele Maghiar Ortodox si Sfant Stefan Maghiarul - si a Voievodatului-Principatului Ttransilvaniei cu Principele Voievod Mercurius in anul 1111 - a fost un factor benefic pentru zona noastra pentru ca politica intervetionista a Regilor ca si Carol Robert de Anjou ori fraterna a Familiei Regale a Hunedoarei ne-a smuls pe noi pe Romani din cele Trei Principate-voievodate si chiar si in Sudul Dunarii de sub influenta anarhica a Rasaritului, civilizandu-ne si occidentalizandu-ne - fapt vizibil in miscarea Reformei si a Contrareformei pana la Umanismul european si clasicismul neolatinizant crestin si Romantismul Anglo-franco-german-scandinav-american, oferindu-na insa dupa Marea Unire din 1918 si betesugurile europeene de atunci fascismul crestin si apoi Marxismul slav al veacului al douazecilea dupa Iisus
1 2
Posteaza comentariu